3. Ogólnopolski Konkurs Fotografii Kulinarnej

11:16

foto 2016



Termin zgłoszeń:
1 czerwca 2016

Konkurs odbywa się w trzech kategoriach:

Pomidor – kategoria dla profesjonalnych fotografów oraz blogerów kulinarnych;

Kiełki, zioła, kwiaty jadalne – kategoria dla profesjonalnych fotografów oraz blogerów kulinarnych;

English breakfast – kategoria dla amatorów.

Każdy uczestnik może zgłosić jedną fotografię w wybranej kategorii konkursowej. Blogerzy oraz profesjonalni fotografowie mogą nadsyłać prace w dwóch kategoriach.

Zdjęcia nie mogą być wcześniej publikowane.

Nagrody

I miejsce w kategorii „Pomidor” – aparat Fujifilm X-E2S z obiektywem XF27mm

I miejsce w kategorii „Kiełki, zioła, kwiaty jadalne” – aparat Fujifilm X-T10 z obiektywem XF27mm

I miejsce w kategorii „English breakfast” – aparat Fujifilm X70

Laureat każdej kategorii zostanie zaproszony na uroczystą galę finałową, która odbędzie się 2 lipca na Zamku w Gniewie.

30 autorów najlepszych prac konkursowych otrzyma jednoosobowe zaproszenie na warsztaty fotograficzne, które odbędą się 2 lipca w Zamku Gniew.

Szczegóły:
http://www.kucharze.pl/konkursy/fotografia-kulinarna/fotografia-kulinarna-2016/

You Might Also Like

0 komentarze

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images