3. Ogólnopolski Konkurs Fotografii Kulinarnej
11:16Termin zgłoszeń:
1 czerwca 2016
Konkurs odbywa się w trzech kategoriach:
Pomidor – kategoria dla profesjonalnych fotografów oraz blogerów kulinarnych;
Kiełki, zioła, kwiaty jadalne – kategoria dla profesjonalnych fotografów oraz blogerów kulinarnych;
English breakfast – kategoria dla amatorów.
Każdy uczestnik może zgłosić jedną fotografię w wybranej kategorii konkursowej. Blogerzy oraz profesjonalni fotografowie mogą nadsyłać prace w dwóch kategoriach.
Zdjęcia nie mogą być wcześniej publikowane.
Nagrody
I miejsce w kategorii „Pomidor” – aparat Fujifilm X-E2S z obiektywem XF27mm
I miejsce w kategorii „Kiełki, zioła, kwiaty jadalne” – aparat Fujifilm X-T10 z obiektywem XF27mm
I miejsce w kategorii „English breakfast” – aparat Fujifilm X70
Laureat każdej kategorii zostanie zaproszony na uroczystą galę finałową, która odbędzie się 2 lipca na Zamku w Gniewie.
30 autorów najlepszych prac konkursowych otrzyma jednoosobowe zaproszenie na warsztaty fotograficzne, które odbędą się 2 lipca w Zamku Gniew.
Szczegóły:
http://www.kucharze.pl/konkursy/fotografia-kulinarna/fotografia-kulinarna-2016/
I miejsce w kategorii „Pomidor” – aparat Fujifilm X-E2S z obiektywem XF27mm
I miejsce w kategorii „Kiełki, zioła, kwiaty jadalne” – aparat Fujifilm X-T10 z obiektywem XF27mm
I miejsce w kategorii „English breakfast” – aparat Fujifilm X70
Laureat każdej kategorii zostanie zaproszony na uroczystą galę finałową, która odbędzie się 2 lipca na Zamku w Gniewie.
30 autorów najlepszych prac konkursowych otrzyma jednoosobowe zaproszenie na warsztaty fotograficzne, które odbędą się 2 lipca w Zamku Gniew.
Szczegóły:
http://www.kucharze.pl/konkursy/fotografia-kulinarna/fotografia-kulinarna-2016/
0 komentarze